Veckans meny på Gullkrogen 35

Veckans pasta

Penne med bacon, vitlök, grädde, purjo, toppad med grana padano

Måndag

Fisk:

Soltorkad tomat överbakad flundra med dillsås och smörslungad färskpotatis

Kött:

Grillad kotlettrad med rostad vitlöksvelouté, timjan och persiljepotatis samt inlagd gurka

Tisdag Idag serverar vi lunch mellan 11-13.30 sen är restaurangen abonnerad

Fisk:

Fiskcollagé med saffranssås, potatis och parmensanstomp och sauterad purjolök

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

Fisk:

Pankostekt sejfilé med anjovis och pepparrots crème och citron



Kött:

Cajunstekt kycklingfilé med stråpotatis och grönpepparsås

Torsdag

Fisk:

Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter och syrlig sandefjordsås



Kött:

Pannbiff med brynt löksky, rårörda lingon och stekt färskpotatisr

Fredag

Fisk:

Ört ugnsbakad torsk med skaldjurssås, syrad fänkål och dillpotatis



Kött:

Schnitzel med rödvinssås, rostad persiljepotatis, löksauterade gröna ärtor och citron

Lördag

Fisk:

Stekt kummel med hummer och saffransaioli, citron och potatispuré



Kött:

Vitlök och hickory marinerad karré med BBQ-sås och klyftpotatis

Söndag

Fisk:

Pocherad flundra med chablisås, räkor och rostad fänkål



Kött:

Herrgårdsstek med gräddsås, svartvinbärsgelé, pressgurka och råstekt potatis

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15