Veckans meny på Gullkrogen 32

Veckans pasta

Penne med fläskfilé, grönpeppar, grädde, purjo, toppad med grana padano

Måndag

Fisk:

Örtöverbakad rödtunga med potatisstomp, Chablisås och saffranspurjo

Kött:

Baconlindad köttfärslimpa med champinjonsås, rostad potatis och inlagd gurka

Tisdag

Fisk:

Paprikaöverbakad flundra med fänkålssmaksatt skaldjurssås och dill potatis

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon

Onsdag

Fisk:

Pestobakad laxfilé med syrlig Sandefjord sås, olivrostad färskpotatis och dill



Kött:

Bbq glaserad kotlettrad med hickory smaksatt rödvinssås och råstekt stråpotatis

Torsdag

Fisk:

Stekt färsk torskfilé med smörslungad nypotatis, citron och gubbröra



Kött:

Husets pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Fredag

Fisk:

Operaströmming med potatispuré, rårörda lingon och brynt dillsmör



Kött:

Kryddig nötfärsbiff med bearnaisesås, potatisrösti och saltgurka

Lördag

Fisk:

Gremulata penslad kummel med soltorkadtomatsås och basilika



Kött:

Mjukstekt fläskfilé med rökig bbqsås, parmesan och persilje rostad klyftpotatis

Söndag

Fisk:

Stekt rimmad sejfilé med ört crème, citron och färskpotatis



Kött:

Rosmarin och rödvinsbrässerad högrev med råstekt purjopotatis och mustig rödvinssås

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15