Veckans meny på Gullkrogen 32

Veckans pasta

Penne med räkor, pesto, vitvin, grädde, chili samt hyvlad grana padano

Måndag

Fisk:

Panko överbakad rödtunga med syrlig vitvinssås, dill potatis och örtdressad purjo

Kött:

Cajunstekt kotlettrad med chevreöverbakad potatiskaka, balsamicosky och saltgurka

Tisdag

Fisk:

Pestorosso toppad flundra med skaldjurssås, potatis och parmensanstomp

Kött:

Pannbiff med champinjonsås, persiljerostad färskpotatis, rårörda lingon

Onsdag

Fisk:

Stekt färsk kummel med smörslungad färskpotatis, citron och tartarcremé



Kött:

Pestokyckling med örtrostad potatis och velouté provencalé

Torsdag

Fisk:

Gullkrogens fisk och skaldjurssoppa med aioli och ört foccacia



Kött:

Hickorykryddad fläskkarré med grönpepparsås, klyftpotatis och inlagd gurka

Fredag

Fisk:

Pocherad spätta med rostad blomkål, sandefjordsås och nypotatis



Kött:

Grillbuffé ( kyckling, karré, chorizo, majscobetts ) med goda tillbehör

Lördag

Fisk:

Stekt rimmad torskfilé med sweet chilicremé, citron och färskpotatis



Kött:

Kalvfärsbiff med råstekt timjanspotatis, rårörda lingon och rödvinssås bercy

Söndag

Fisk:

Capreseöverbakad flundra med skummad parmensansmaksatt vitvinssås och basilika



Kött:

Svartpepparstekt fläskfilé med rotfruktsgratäng, skyroti och saltgurka

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15