Veckans meny V 37

Veckans Pasta

 

Penne med räkor, chili, purjo, vitvin, grädde och färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Pepparrot och gräslöksöverbakad fångst med vitvinssås, nykokt färskpotatis och örtolja

Kött:

Färsbiffar med champinjonsås och råstekt timjanspotatis och salt gurka

Tisdag

Fisk:

Örtbakad kummel med chilimarinerade räkor, saffranssmaksatt skaldjurssås och färskpotatis

KÖTT:

Rimmat sidfläsk med raggmunk, rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk:

Halstrad lax med dillstuvad färskpotatis och senaps crème

Kött:

Pestokyckling med rökig rödvinssås, rostad vitlöks crème samt potatisbakelse

Torsdag

Fisk:

Dagens fångst med pepparrotsmixad chabli sås, smörsauterade sockerärtor, dillstompad färskpotatis

Kött:

Klassisk ärtsoppa med fläskbog, köttkorv, grovsenap, pannkakor sylt och grädde

Fredag

Fisk:

Parmesanstekt sejfilé med remouladecremé, citron och örtsallad

Kött:

Burgare med briochebröd, bbq, cheddarost, silverlök, tryffelmajo samt friterad klyftpotatis

Lördag

Fisk:

Tomat och mozzarellabakad torskfilé med basilikavelouté och potatispuré

Kött:

Mjukstekt fläskfilé med het paprikasås, potatisrösti med bacon samt saltgurka

Söndag

Fisk:

Pankostekt fångst med gubbröra, citron och färskpotatis och ärtskott

Kött:

Långbakad högrev med råstekt purjopotatis, Dijon smaksatt gräddsås och haricots vertsallad

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15