Veckans meny V 41

Veckans Pasta

 

Penne med fläskfilé, vitlök, purjo, grädde, grönpeppar och färsk riven grana padano

Måndag

Stängt

Tisdag

Fisk:

Ugnsbakad fisk collage med rostad purjo och räkragu samt saffranssmaksatt chablisås

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk:

Stekt kummel med pepparrot och dill crème, citron och friterad purjo

Kött:

Oxfärsbiff bourgogne ( bacon, champinjoner, smålök ) salt gurka och potatispuré

Torsdag

Fisk:

Pocherad rödtunga med vitvinssås, smör sauterade sockerärtor och Chevré smaksatt potatisstomp

Kött:

Klassisk ärtsoppa med rimmad bog och köttkorv, grov senap samt pannkakor sylt och grädde

Fredag

Fisk:

Parmesan stekt torsk med dillpotatis, örtig citrus crème och grillad citron

Kött:

Helstekt fläskkarré med grönpepparsås och friterad klyftpotatis och haricort vert sallad

Lördag

Fisk:

Ugnsbakad fångst med pesto rosso samt syrlig vitvinssås och picklad fänkål

Kött:

Mjukstekt fläskfilé med het BBQ-sås, potatis och purjolöksbakelse och friterad morot

Söndag Sista dagen för säsongen, serverar vi något smaskens till kaffet

Fisk:

Örtbakad fångst med champagnesås, citronetté sallad och potatisstomp

Kött:

Porterstek med svartvinbärsgelé, pressgurka och gräddsky och råstekt potatis

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15