Veckans meny V 39

Veckans Pasta

 

Penne med räkor, champinjoner, chili, grädde, vitvin och färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Pankostekt kolja med dill remoulad, citron och smörslungad färskpotatis

Kött:

Helstekt kotlettrad med dijonsenapssås, råstekt stråpotatis och salt gurka

Tisdag

Fisk:

Fisk collage med rostad purjo, potatis och gräslöksstomp samt syrlig vitvinssås och ört olja

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk:

Dillstekt sejfilé med honung och pepparrots cremé, kokt potatis och citron

Kött:

Rimmad oxbringa med ugnsrostade rotfrukter och pepparrotssås

Torsdag

Fisk:

Dill och västerbottenost överbakad torsk med skummad skaldjurssås och friterad palsternacka

Kött:

Klassisk ärtsoppa med rimmad bog och köttkorv, grov senap samt pannkakor sylt och grädde

Fredag

Fisk:

Brödstekt strömming med brynt dillsmör, rårörda lingon och potatispuré

Kött:

Schnitzel med winergarnityr, rödvinssås, löksauterade gröna ärtor och persiljepotatis

Lördag

Fisk:

Örtbakad laxfilé med syrlig dillsås samt potatis och västerbottenstomp

Kött:

Kryddiga nötfärsbiffar med parmesanslungad klyftpotatis, rökig BBQ sås och majs cobetts

Söndag

Fisk:

Dillstekt fångst med kokta betor, kapris, bacon och brynt smör potatis och gräslöksstomp samt citron

Kött:

Herrgårdstek med gräddsås, svartvinbärs gelé, pressgurka och rostad persiljepotatis

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15