Veckans meny V 38

Veckans Pasta

 

Penne med fläskfilé, Dijon, grädde, purjo och färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Ugnsbakad rödtunga med saffranssmaksatt skaldjurssås och grönsaks julienné

Kött:

Småländska isterband med persiljestuvad potatis, rödbetor och grov senap

Tisdag

Fisk:

Gratinerad kummel med Chevré smaksatt vitvinssås, sauterade sockerärtor och purjo

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk:

Pesto rosso penslad fångst med syrlig vitvinssås, citrusdressad örtsallad samt färskpotatis

Kött:

Husets pytt i panna med stekt ägg och rödbetor

Torsdag

Abonnerat (Kiosken är öppen hela dagen)

Fredag

Fisk:

Operaströmming med potatispuré, brynt smör och rårörda lingon

Kött:

Kryddig nötfärsbiff med BBQ sås, potatis och purjobakelse samt aioli crème

Lördag

Fisk:

Pankostekt torsk med Ceasar crème, grillad citron och dillslungad färskpotatis

Kött:

Grillad fläskfilé med chili bearnaise, rödvinssky och parmesan toppad klyftpotatis

Söndag

Fisk:

Tapenade bakad kolja med skummad basilikasmaksatt vitvinssås, potatis och gräslökstomp

Kött:

Kalvfärsbiffar med rostad färskpotatis, cidervinägersenap sås och pressgurka

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15