Veckans meny V 36

Veckans Pasta

 

Penne med fläskfilé, grädde, dijon, champinjoner och färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Brödstekt kummel med sauce Vert, citron och dillkokt färskpotatis

Kött:

Baconlindad köttfärslimpa med gräddsås, stekt persiljepotatis och salt gurka

Tisdag

Fisk:

Paprika överbakad fångst med syrlig vitvinssås, ört olja, rostad purjo och färsk potatis

KÖTT:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk:

Pankostekt fångst med citrus hollandaise toppad med caesarsallad och dillkokt färskpotatis

Kött:

Parmesan och örtstekt kycklingbröst, het arrabiata och råstekt stråpotatis med purjo

Torsdag

Fisk:

Operaströmming med brynt smör, potatispuré, rårörda lingon

Kött:

Grillad kotlettrad med haricots Verte sallad, paprikasås och råstekt timjanspotatis

Fredag

Fisk:

Örtbakad rödtunga med blåmusselsås, örtsallad och potatisstomp

Kött:

"Parisare" nötfärsbiff med rödbetor, kapris serveras med riven pepparrot, Dijon crème, stekt ägg och rostad färskpotatis

Lördag

Fisk:

Anjovisrimmad torsk med dill crème, brynt soja smör och citron

Kött:

Cajunkryddad karré med Chevré gratinerad potatiskaka samt rödvin och balsamico sky och salt gurka

Söndag ( Abonnerat juniortävling )

Fisk:

Ugnsbakad lax med parmesanskummad chablisås, gräslöksstomp och rödbetsskott

Kött:

Mjukstekt fläskfilé med grönpepparsås, friterad klyftpotatis och picklad rödlök

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15