Veckans meny V 35

Veckans Pasta

 

Penne med räkor, pesto, purjo, chili och färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Fiskcollagé med skummad vitvinssås, rostad fänkål och purjosallad

Kött:

Cajunstekt kotlettrad med potatisbakelse, gräddig champinjonsky och salt gurka

Tisdag

Fisk:

Ugnsbakad fångst med picklad grönsaksjulienné, dillkokt färskpotatis och anjovissmaksatt chablisås

KÖTT:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och råröda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk:

Pankostekt torsk med tartarcremé, citron, färskpotatis och rostad purjo

Kött:

Chevre gratinerat kycklingbbröst med rösti, paprikasås och örtolja

Torsdag

Fisk:

Gullkrogens fisk och skaldjurssoppa med aioli och ört foccacia

Kött:

Pannbiff med karamelliserad lök, stekt persiljepotatis, rödvinssky och rårörda lingon

Fredag

Fisk:

Pankostekt strömming med brynt smör, rårörda lingon och potatispuré

Kött:

Grillad fläskfilé med grönpepparsås, råstekt purjolökspotatis och haricort vert sallad

Lördag

Fisk:

Örtbakad rödtunga med smörslungade sockerärtor, färskpotatisstomp och skummad hummersås

Kött:

Vitlök och hickory glaserad karré med råstekt stråpotatis och het bbqsås och picklad rödlök

Söndag

Fisk:

 Parmesanstekt kummel grenoble, kapris, smör, rödbetor toppad med pepparrot och citron

Kött:

Långbakad rödvinsbrässerad högrev med mustig vitlök och timjanssky samt rotfruktsgratäng

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15