|
|
|
|
|
|
|
Veckans Pasta
Penne med fläskfilé, rosépeppar, grädde, purjo samt färsk riven grana padano
|
|
Måndag
Fisk:
Pocherad rödtunga med paprikarouillé, skaldjurssås och saffranspurjo
Kött:
Persiljesotad kotlettrad med dijonnaisé, mustig rödvinssås och stråpotatis
|
|
|
|
Tisdag ( Idag stänger lunchen kl 14 30 pga beställning )
Fisk:
Tapenad överbakad kummel med chablisås, örtig räkragu och dillkokt färskpotatis
Kött:
Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis
|
|
Onsdag
Fisk:
Spenat toppad torskfilé med saffranssås, dillolja och krossad färskpotatisstomp
Kött:
Örtstekt kycklingbröst med rostad paprika, potatis bakelse och gorgonzolasås
|
|
Torsdag
Fisk:
Dagens fångst med brynt ansjovissmör, rivet ägg, picklad rödlök och citron
Kött:
Kryddig färsbiff med soltorkad tomatsås, rostad färskpotatis och salt gurka
|
|
Fredag
Fisk:
Pepparrot överbakad fångst med syrlig vitvinssås, rostad fänkål, potatis gräslöksstomp
Kött:
Schnitzel med rödvinssås, winergarnityr, löksauterad gröna ärtor och persiljepotatis
|
|
|
|
Lördag
Fisk:
Pankostekt fångst med hummeraioli, friterad palsternacka och grillad citron
Kött:
Cajunstekt fläskfilé med sås diablo, friterad klyftpotatis och haricots Vert sallad
|
|
Söndag
Fisk:
Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter syrlig dillsås och örtsallad
Kött:
Wallenbergare med brynt smör, potatis puré, rårörda lingon och löksauterade gröna ärtor
|
|
Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.
|
|
Ni kontaktar oss på telefon 0303-227026 alternativt skickar ett mejl till
gullkrogen@gullbringagolf.se
April, Maj, September 8-17
Juni, Juli, Augusti månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17
Oktober 8-15
|
|
|
|