Veckans meny V 34

Veckans Pasta

 

Penne med fläskfilé, rosépeppar, grädde, purjo samt färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Pocherad rödtunga med paprikarouillé, skaldjurssås och saffranspurjo


Kött:

Persiljesotad kotlettrad med dijonnaisé, mustig rödvinssås och stråpotatis

Tisdag ( Idag stänger lunchen kl 14 30 pga beställning )

Fisk:

Tapenad överbakad kummel med chablisås, örtig räkragu och dillkokt färskpotatis

Kött:

Stekt rimmat sidfläsk med raggmunk och rårörda lingon alt löksås och kokt potatis

Onsdag

Fisk: 

Spenat toppad torskfilé med saffranssås, dillolja och krossad färskpotatisstomp

Kött:

Örtstekt kycklingbröst med rostad paprika, potatis bakelse och gorgonzolasås

Torsdag

Fisk:

Dagens fångst med brynt ansjovissmör, rivet ägg, picklad rödlök och citron

Kött:

Kryddig färsbiff med soltorkad tomatsås, rostad färskpotatis och salt gurka

Fredag

Fisk:

Pepparrot överbakad fångst med syrlig vitvinssås, rostad fänkål, potatis gräslöksstomp

Kött:

Schnitzel med rödvinssås, winergarnityr, löksauterad gröna ärtor och persiljepotatis

Lördag

Fisk:

Pankostekt fångst med hummeraioli, friterad palsternacka och grillad citron

Kött:

Cajunstekt fläskfilé med sås diablo, friterad klyftpotatis och haricots Vert sallad

Söndag

Fisk:

Ugnsbakad lax med rostade rotfrukter syrlig dillsås och örtsallad

Kött:

Wallenbergare med brynt smör, potatis puré, rårörda lingon och löksauterade gröna ärtor

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15