Veckans meny V 33

Veckans Pasta

 

Penne pestomarinerade räkor, grädde och vitt vin samt färsk riven grana padano

Måndag

Fisk:

Pestorossobakad dagens fångst med saffranspurjo och skummig hummersås


Kött:

Grillad fläskytterfilé med cesarcreme & rödvinssås samt råstekt potatis

Tisdag

Fisk:

Stekt anjovisrimmad sejfilé med dillcreme, citron och örtsallad

Kött:

Biff a la Lindström med rödvinssky och persiljestekt potatis & inlagd gurka

Onsdag

Fisk: 

Ugnsbakad dagensfångst med löksauterad bladspenat syrlig sandefjordsås samt västerbottenstomp

Kött:

Chevre bakad kycklingbröst m. sås arrabiata och oliv och persiljerostad potatis

Torsdag

Fisk:

Dillstekt torskfile med tartarcreme och örträkor samt citron

Kött:

Grillad Bbq rubbad fläskkarre med hickoriaioli samt råstekt purjolökspotatis

Fredag

Fisk:

Operaströmming med potatispure och rårörda lingon

Kött:

Kryddig nötfärsbiff med bearneaisesås och rostad färskpotatis

Lördag

Fisk:

Gremoulatabakad dagensfångst med skummad permansanssås och dillkokt färskpotatis

Kött:

Svartpepparstekt fläskfile med sås bourgogne (champ, bacon samt smålök) potatispure

Söndag

Fisk:

Stekt fångst med brynt smör och pepparot, rödbetor och kapris samt färskpotatis

Kött:

Långbakad högrev med rose pepparsås saltgurka och potatis rösti

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15