Veckans meny V 32

Veckans Pasta

 

Penne med kyckling, purjo, grädde, pesto och riven grana padano

Måndag

Fisk:

Dill och pankostekt sejfilé med skaldjursaioli, grillad citron, örtolja och färskpotatis


Kött:

Baconlindad köttfärslimpa med rostad persiljepotatis, champinjonsås och rårörda lingon

Tisdag

Fisk:

Ugnsbakad kolja med skummad chablisås, smörslungade sockerärtor, purjo samt nypotatis

Kött:

Cajunstekt kotlettrad med råstekt provencalé potatis, salt gurka, svartpeppar och rödvinssky

Onsdag

Fisk: 

Örtbakad fångst med rödbetsmixad vitvinssås samt frterad morot och potatisstomp

Kött:

Rödcurry kyckling med sauterade grönsaker, jordnötssås och jasminris

Torsdag

Fisk:

Gremoulata överbakad fångst, syrad fänkål, örtig färskpotatis samt saffransås

Kött:

Chimichurri glaserad fläskfilé med mustig rödvinssås, salt gurka och potatisgratäng

Fredag

Fisk:

Dill och anjovisfyllda strömmingsflundror med rårörda lingon, potatis puré och brynt smör

Kött:

Grillad kyckling och chorizo, bbqsås och somrig potatissallad

Lördag

Fisk:

Pankostekt fångst med soltorkadtomat cremé, citron, rostad grönkål, potatis och gräslöksstomp

Kött:

Mjukstekt bbq karré med potatis och purjobakelse samt grönpeppar och dijonsenapssås

Söndag

Fisk:

Ugnsbakad torsk med ärtig vitvinssås, rädis och sockerärtsallad

Kött:

Kryddig nötfärsbiff med rostad paprikasås och friterad klyftpotatis samt haricort vertsallad

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15