Veckans meny V 31

Veckans Pasta

 

Penne Carbonara och riven grana padano

Måndag

Fisk:

Örtbakad fångst med skaldjurssås, räk och sockerärtssallad och färskpotatis


Kött:

Kryddiga nötfärsbiffar med cidervinägersenapssås, rostad persilje potatis och salt gurka

Tisdag

Fisk:

Brödstekt sejfilé med palsternacks crème, citron och dillkokt färskpotatis

Kött:

Grillad kotlettrad med grönpepparsky och fransk potatisgratäng

Onsdag

Fisk: 

Ungsbakad torsk med potatispuré, skummad vitvinssås samt citronetté slungad örtsallad

Kött:

Chipotle glaserad kycklingbröst med purjo och potatiskaka samt het arrabbiata med soltorkade tomater

Torsdag

Fisk:

Gullkrogens fisk och skaldjurssoppa med aioli och örtfoccacia

Kött:

Vitlök och hickory glaserad karré med råstekt stråpotatis mustig rödvinssås och Ceasar crème

Fredag

Fisk:

Teriyaki överbakad lax med sesamfrö, sweet chili crème och gräslöksstomp

Kött:

Grillad chorizo med surkål, potatispuré och het paprika crème

Lördag

Fisk:

Pankostekt torskfilé med dillkokt nypotatis, gubbröra, friterad kapris och citron

Kött:

Svartpepparstekt fläskfilé med choronsås och friterad idaho potatis toppad med parmesan

Söndag

Fisk:

Skaldjurfärserad rödtunga med pernod smaksatt hummersås, dillsallad och färskpotatisstomp

Kött:

Rödvin och rosmarinsbrässerad högrev med ugnsrostade rotfrukter och chiliaioli

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15