Veckans meny V 30

Veckans Pasta

 

Penne med fläskfilé, paprika, grädde, pesto, purjo och riven grana padano

Måndag

Fisk:

Dillpenslad kummel med tryffelsmaksatt vitvinssås, spenat och färskpotatis


Kött:

Schnitzel med persiljepotatis, rödvinssky, löksauterad gröna ärtor och winergarnityr

Tisdag

Fisk:

Örtstekt sejfilé med pepparrot smaksatt skagenröra, citron och dillkokt färskpotatis

Kött:

Pannbiff med lök, rostad potatis, rödvinssås och lingonsylt

Onsdag

Fisk: 

Ungsbakad kolja med skummad skaldjurssås, picklad fänkål

Kött:

Teriyaki penslad kycklingfilé med rostade sesamfrön, mynta yoghurt och olivpotatis

Torsdag

Fisk:

Tapenad överbakad fångst med blåmussel velouté, friterade rotfrukter och dillkokt färskpotatis

Kött:

Grillad kotlettrad med grönpepparsås, råstektpurjopotatis och saltgurka

Fredag

Fisk:

Dagens fångst med brynt balsamicosmör, rostade rödbetor och smulad getost

Kött:

Chipotle glaserad karré med potatisgratäng och mustig rödvinssås diablo

Lördag

Fisk:

Pocherad rödtunga med Chabli sås och rostad blomkålsallad

Kött:

Örtstekt fläskfilé med rödvinssås, bacon, champinjoner, smålök samt timjansrostad stråpotatis

Söndag

Fisk:

Panko stekt fångst med dill hollandaisesås, friterad purjo, ört potatis och citron

Kött:

Klassiska wallenbergare med brynt smör, rårörda lingon, löksauterad gröna ärtor och potatis puré

Gullkrogen på webben

Vi serverar god, vällagad mat tillagad på de bästa råvaror. Vi erbjuder dagens rätt, a la carte, kaffe, te, glass mm.

Läs mer
Öppetider

Ni kontaktar oss på telefon  0303-227026
alternativt skickar ett mejl till

gullkrogen@gullbringagolf.se

April, Maj, September 8-17

Juni, Juli, Augusti  månd-torsd 8-19, fre-sönd 8-17

Oktober 8-15