Golfpaket

Golfpaketet ger dig övernattning på fint hotell, golf med lunch och en 2 eller 3-rättersmiddag. Köp till vårt "pluspaket" med ytterligare en dags golf och lunch för endast 600 kr. Och då ingår även golfbil!

Spela banan som fostrat spelare som Henrik Stenson, Helen Alfredsson och Carin Koch - spela Gullbringa Golf & Country Club!

Passa på att besöka inte bara Marstrandsön utan kombinera även med fin shopping i Kungälv.

Golfpaket med Marstrands Havshotell: En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med den berömda goda lunchen. Entré till hotellets SPA, 2-rätters middag på hotellet, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 600 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

Golfpaket med Grand Hotell Marstrands : En golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med den berömda goda lunchen. 3-rätters middag på hotellet, övernattning i dubbelrum, frukostbuffé. Köp till Pluspaket med ytterligare en golfrunda på Gullbringa Golf & Country Club med lunch och golfbil för 600 kr. Pluspaketet köper du direkt på Gullbringa.

För bokning av grundpaket kontakta valfritt hotell.

Pluspaketet köper du direkt av Gullbringa Golf & Country Club.