Gullbringa G&CC träningsgrupper

För att få ut så mycket som möjligt av sin träning är det viktigt att man hamnar i en träningsgrupp där alla deltagare ligger på samma ambition och utvecklingsnivå.

Gullbringa G&CC har ambitionen att vara en av distriktets ledande golfklubb när det kommer till juniorverksamheten och fortsätta fostra spelare på elitnivå. Spelare som Henrik Stenson, Carin Koch och Helen Alfredsson för att nämna några är spelare som börjat spela på Gullbringa och som idag spelar på de högsta tourerna i världen.

Vi vill även fokusera på att alla juniorer ska känna sig som hemma på klubben och att oavsett vilken nivå man har för sin golf att alla juniorer ska umgås att ha roligt tillsammans.

Är du intresserad av att vara med i vår organisation och träna golf med andra tjejer och killar så tveka inte att höra av dig till oss så placerar vi dig i en grupp som passar bäst. Vi har alltid plats för fler spelare som vill utvecklas tillsammans med oss andra!

Future team

Juniorer som tränar och tävlar ofta och vill utvecklas men fortfarande har en liten bit kvar för att platsa i junior eliten. Man tävlar på Lexus tour och även Skandia tour distrikt och tas även ut för att spela de lagtävlingar så som Lag-DM.

Junior elit

De juniorerna som har höga ambitioner och satsar på det arbete som krävs för att nå toppen tränar i junior elit gruppen. De juniorer som tillhör denna grupp är de som främst spelar tävlingar på Skandia tour på de högre nivåerna och även de som främst väljs ut för att delta i JSM-lag.
Dam och Herr elitDessa träningsgrupper är för våra elitspelare som tävlar på nationell men även internationell nivå. Här spelar både juniorer och seniorer som håller en riktigt hög nivå och vill fortsätta utvecklas för att nå toppen. De tävlingar som man spelar när man tillhör dessa grupper är bl.a. Göteborgs serien och Nationella seriespelet.